„Az együttműködésen gondolkodók számára őszintén és jó szívvel tudom ajánlani a Sourcing Kft-t.”

Kapcsolatfelvétel kezdete 2012-ben történt, de üzleti jellegű együttműködésünk csak 2013-ban kezdődött.

Az első szerződés megkötéséig számos alkalommal személyesen és telefonon keresztül kaptunk segítséget a lehetőségeink és korlátaink feltérképezéséhez. Már ebben az időszakban is megtapasztaltuk a Sourcing Kft munkatársainak szakértelmét, segítőkészségét.

Az első csoportos gázbeszerzésünket a város villamos energia beszerzése követte, majd újra egy gázbeszerzéssel és egy közvilágítási hálózat üzemeltetésére irányuló közbeszerzési eljárással bővítettük az együttműködésünket. Szerződéses kapcsolatunk az egyedi megállapodások után 2014-ben TOP szerződésre módosult.

Közös munkák során maradéktalanul elégedettek voltunk, vagyunk a Sourcing Kft illetve munkatársainak hozzáértésével, udvariasságával, eredmény centrikus hatékony munkavégzésével. Feladatukat átlátható módon, ütemezetten és precízen végezték, tanácsaik és útmutatásaik igen hasznosnak bizonyultak. Az elmúlt időszak kiemelt eredményének tekintjük a jogszabályi környezetnek való maradéktalan megfelelés mellett a realizált jelentős többmilliós megtakarítást.

Az együttműködésen gondolkodók számára őszintén és jó szívvel tudom ajánlani a Sourcing Kft-t.

Törökbálinti Városgondnokság - műszaki vezető - Horváth Gyula