Rólunk

A Sourcing Hungary Kft. Magyarország piacvezető független energetikai és beszerzési szakértő szervezete. Küldetésünk szakértő szolgáltatóként a legnagyobb pénz, idő és energia megtakarítás elérése ügyfeleink számára.

Célunk, hogy vállalatok és állami intézmények számára beszerzési és energetikai szolgáltatások keretében a piacon elérhető módszerek, eszközök és piaci információk birtokában optimalizáljuk a beszerzési költségeket és feltételeket, továbbá szakértői támogatást biztosítunk a beszerzési folyamatok racionalizálásában és automatizálásában.

A Magyar Energia Beszerzési Közösség (MEBEK) keretében szervezett csoportos beszerzésekkel a csatlakozó tagok számára kedvezőbb pozíciókat tudunk elérni, mint a szervezetek önállóan.

 

Értékeink – Sikerünk kulcstényezői

Szakértelem - Partnereink számára biztosítjuk a projektek sikeres lebonyolításához szükséges egyedi szakértelmet, tapasztalatokat, piaci információkat, bevált gyakorlatokat és alkalmazzuk a piacon elérhető legújabb módszereket, technikákat, eszközöket – „Professzionalitás”

Fejlődés - Innováció, kreativitás, proaktivitás, folyamatos fejlődés és fejlesztés működésünkben és szolgáltatásainkban. – „Fenntartható fejlődés”

Hatékonyság – Cél- és eredményorientáltan precíz és minőségi szolgáltatást nyújtunk gyors reagálási idővel. – „Legnagyobb eredmény a legrövidebb idő alatt”

Tisztesség - Üzleti folyamataink során kiemelt figyelmet fordítunk a függetlenségre, az áttekinthetőségre, esélyegyenlőségre és a tisztességes piaci magatartásra. – „Tiszta játék”

Sikerélmény - Célunk, hogy élmény alapú beszerzéseink keretében a megtakarításokon és ügyfélközpontúságon túl „WOW” élményt szerezzünk ügyfeleinknek. – „Sourcing élmény alapú szolgáltatások”

Együttműködés - Kiemelt figyelmet fordítunk az együttműködésre, hiszen egy jó csapatban 2 x 2=5 - „Csapatjáték"

Társadalmi felelősségvállalás - Fontos számunkra, hogy az általunk elért eredményekből, sikerekből mások is részesüljenek - „Mindig adj vissza valamit!"